VOIP via het meest innovatieve platform van Nederland

managed voice - voip trunk - managed mobile - fax2mail - unified communication - voice connect - sip trunk

Design IT. secure it. manage it.

Managed Voice / Unified Communication

Dankzij de sterke opkomst van VoIP, het bellen via internet, hoef je voortaan niet meer zelf te investeren in centrale telefonieapparatuur.

Tegen een vaste vergoeding per werkplek kun je nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heb je geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten je bedrijf.

Jouw voordelen op een rijtje:

  • Overal bereikbaar ongeacht werkplek
  • Besparen op belkosten dankzij koppelen meerdere vestigingen
  • Snel opschalen bij groei dankzij flexibiliteit netwerk
  • Voorloper zijn op telecomgebied verstevigt je imago
  • Altijd de nieuwste ultramoderne faciliteiten
  • Maximale betrouwbaarheid
  • Betalen per werkplek
  • Mogelijkheid tot onbeperkt bellen voor een vast bedrag

Via ons platform krijg je een aansluiting op ons VoIP netwerk . Middels VoIP kan het internet worden gebruikt om te telefoneren, zo kan een stuk goedkoper gebeld worden dan met reguliere telefoondiensten. Je maakt gebruik van de meest gunstige prijs/kwaliteit verhoudingen op dat moment. Doordat je geen telefooncentrale meer nodig heeft, heb je ook geen dure service- en beheerkosten meer.

Managed Voice is verkrijgbaar is een "lite" variant, EUR 6,- p/m

Er is tevens een mogelijkheid om gebruik te maken van een combinatie van "lite" en normaal, waarmee je over alle functies beschikt.

De normale variant kost EUR 10,- p/m

Extensie functies

Authenticatie extensie

Nummerplan functies

Voicemail extensie

Systeem extensie

Tijdsconfiguratie

TBR extensie (tijdsroutering)

Doorverbinden

Geluidsopnames

LBR extensie (locatieroutering)

Twinning

Nummerplan aanmaken

Gebruikersextensie

Call limit extensie

Music on hold

Extensiekiezer extensie

Wachtrij extensie

Nummerplannen koppelen

AutoAnswer extensie

IVR extensie

Schakelen tussen nummerplannen

Groep extensie

Forward extensie


Voice Connect (sip trunk)

Veel ondernemers denken pas aan de mogelijkheden voor besparing van hun telecommunicatiekosten op het moment dat zij moeten investeren in een nieuwe telefooncentrale. Je kunt met Voice Connect al starten met het verlagen van de telecommunicatiekosten als je huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven. Voice Connect is de SIP-trunk oplossing die je telefooncentrale koppelt aan het communicatieplatform. Dit gebeurt met behoud van alle functies waaraan je gewend bent. Hierdoor verandert er voor je verder niets. Of toch wel? Je telefoonrekening valt geheid lager uit. Voice Connect kost EUR 4,- p/mHulp bij installatie nodig? Uitgebreid adviesgesprek?

Heb je hulp bij installatie nodig? Geen probleem, dit kunnen wij tevens voor je verzorgen. On-site of via hulp op afstand.

Neem voor de juiste prijzen altijd even contact met ons op!

Wij hebben kwaliteit en passende oplossingen voor de klant erg hoog in het vaandel staan. Daarom gaan wij er vanuit dat het beste advies alleen mogelijk is via persoonlijk contact. Jij bent namelijk de enige die kunt aangeven waar de behoefte ligt. Heb je vragen, neem dan contact met ons op, wij helpen graag.